Despot

ZA 17 03

THE MEDICS + STEADY NEW SOUNDS

THE MEDICS is uw eerste hulp bij lusteloosheid en andere uitputtingsverschijnselen. Deze band van Utrechtse bodem verstrekt uitsluitend op recept een uitgebalanceerde dosis dansbare rock à la The Strokes, Vampire Weekend en The Killers.


Geheel verzorgd naar The Medics en netjes thuisgebracht worden in de bandbus? Klik, doe mee & deel: http://www.facebook.com/themedics/posts/183299251781785

 

The Medics staat op Eurosonic/Noorderslag en bij De Wereld Draait Door, is als Serious Talent veel te horen op 3FM en is in de zomer veel te zien op festivals. De band deelt het podium met grote namen als The Kooks, The View, Go Back To The Zoo en Kensington.

In september 2011 verschijnt het debuutalbum ‘Dance Into The Dark’ bij [PIAS] en volgt een korte en succesvolle albumtour, met een ramvolle Tivoli als hoogtepunt.

De single ‘City’ wordt opgepikt door gamefabrikant EA en verschijnt op de soundtrack van het immens populaire voetbalspel FIFA 12, tussen artiesten als The Vaccines, The Naked And Famous en The Strokes. Het nummer is al meer dan 150.000 keer beluisterd op YouTube.

STEADY NEW SOUNDS
. Een 4 mans band hun invloeden uit heel de muziekgeschiedenis halen, maar ook iets nieuws toevoegen. Kijk dus niet raar op als je invloeden hoort van: Bob Dylan, Arctic Monkeys, Radiohead, The Red Hot Chili Peppers, Miles Kane en The Doors. Met onze 'Beatle-look' maken we er altijd een show van

ZA 17/03 > ZAAL OPEN 21.00 uur > ENTREE € 8,50 (cjp / student € 7,-) > TICKETS THEATERVERKOOP ZEELAND

 

Terug naar de lijst
  


facebook twitter