176827

Romi Cage

RoMi Cage is opnieuw de studio ingedoken. In samenwerking met Martijn Groeneveld (Kensington, Ronde, Blaudzun) presenteren ze het resultaat: een gloednieuwe EP genaamd Home met 5 tracks, waaronder de singles Where Do You Go en Hope Rises Like Dust.

RoMi Cage brengt philosoftpop: gelaagde popmuziek met hier en daar een randje geïnspireerd door John Mayer, Fleetwood Mac en Sarah Bareilles. De thema's hoop, geloof en liefde lopen als een rode draad door hun muziek heen en omschrijven alle vraag- en uitroeptekens van het leven.

Na release van hun debuutalbum in 2015, gerealiseerd door Joe Chiccarelli (U2, Alanis Morissette, Jason Mraz) in Los Angeles, gaf RoMi Cage verschillende shows in binnen en buitenland (Zwitserland, Londen, Californië, Kopenhagen).
Enkele hoogtepunten waren het Internationaal filmfestival Film by the Sea waar ook de over hen gemaakte documentaire werd vertoond in de bioscoopzalen, Paradiso Amsterdam, Nazomerfestival, voorprogramma BLØF, maar ook de voorprogramma tour met de Britse hitartiest Paul Carrack in uitverkochte zalen als Oosterpoort, Effenaar en Metropool.

Vanavond presenteert RoMi Cage met hun 5-koppige band hun nieuwe songs, maar spelen ze ook nummers van hun debuutalbum in samenwerking met verschillende gastartiesten uit het Zeeuwse.

do 11
jan 2018
Open: 
20:00
Aanvang: 
20:30