261789

Springstof kinderfestival met Hippe Gasten

De derde editie van het allerleukste festival voor kinderen: Springstof! Kinderen zijn de baas op dit vrolijke muziekfestival met een heel tof optreden van Hippe Gasten, een knutseltafel, disco en lekkere hapjes en drankjes. Oké, je ouders mogen ook mee. Springstof is supercool, heel gezellig en vooral te gek voor de zondag. De Spot wordt omgetoverd tot een speeltuin voor alle leeftijden, waar muziek uit alle hoeken en gaten klinkt, je zelf een hoop kunt beleven en bovenal waar je gewoon heel graag bij wilt zijn.

Vanuit De Spot vinden wij dat er nog te weinig toffe muziekevenementen voor kinderen georganiseerd worden en daarom pakken wij groots uit. We bieden een uniek programma vol met toffe muziek en activiteiten, geschikt voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Natuurlijk zijn ouders, broers, zussen, opas en omas ook welkom.

Bij ontvangst ervaar je al de echte festivalsfeer. Je krijgt namelijk een festivalbandje en een lekker welkomstdrankje.

Hierna draait de DJ de beste platen van dit moment, van K3 tot Martin Garrix, van Madonna tot Beyonce en van Broederliefde tot Twenty One Pilots. Er kan er lekker gedanst worden op onze dansvloer mét discobal. Trek je dansmoves uit de kast en feest lekker mee.

Hoofdact Hippe Gasten zorgt met scheurende gitaren en beukende drums voor een weergaloos kinderconcert waar stilstaan geen optie is. Speciaal voor de kinderen die samen met hun ouders willen genieten van wellicht hun eerste échte popconcert. Hippe Gasten gaat liedjes spelen van het spiksplinternieuwe album Komkommermaarbij. Natuurlijk worden weer de nodige muzikale stunts uitgehaald zoals je van Hippe Gasten mag verwachten en we durven zelfs te verklappen dat er, net zoals in de video van Koning van de dansvloer, gecrowdsurft gaat worden. Wellicht ben jij degene die op handen zal worden gedragen!? Dus wees niet bang, doe een stap naar voren en laat je meevoeren in de muzikale wereld van Hippe Gasten.

Iedereen is welkom. Komkommermaarbij!

Na het optreden is er een meet & greet plus een mini-workshop muziekinstrumenten verzorgd door de echte rockers. Of kijk je liever even met de DJ mee achter de draaitafels? Dat kan natuurlijk ook.

Maar je kunt natuurlijk ook lekker relaxen met een lekker hapje en drankje. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wie weet staan papa en oma straks tegen elkaar Just Dance te spelen.

Aanvangstijden
De deuren gaan open om 14.00 uur en dan zijn er ook gelijk allerlei leuke activiteiten voor de kinderen.

Entree
Entree is €6,- p.p. voor kinderen en volwassenen. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.

**Gehoorbescherming
**Gehoorbescherming/oorkappen van hoge kwaliteit voor kinderen zijn te koop voor 10,- per stuk.

zo 17
mrt 2019
Open: 
14:00
Aanvang: 
14:45