de Spot huren

DE SPOT VERHUUR

De Spot is een poppodium midden in het centrum van Middelburg. Er is een ruime zaal met een capaciteit van 400 personen, een podium en twee kleedkamers.
Er zijn 100 stoelen beschikbaar. Op de begane grond is er bij binnenkomst een foyer voor 50 personen, inclusief garderobe.

De Spot leent zich uitstekend voor optredens, workshops, theater en presentaties. Voor (bruilofts-)feesten en commerciële events is de Spot niet te huur.

Bij verhuur is er een beheerder aanwezig. Een geluidsman wordt vanuit de Spot gehuurd als dit nodig is.

BAR
Er is een volledig ingerichte bar met verschillende soorten fris, bier, speciaal bieren en wijn. De Spot kan eventueel ook voor barmedewerkers zorgen.

KLEEDRUIMTES
Deze twee ruimtes liggen achter het podium; er zijn stoelen, tafels en een koelkast aanwezig.

TECHNIEK
De Spot beschikt over een professionele geluid- en lichtinstallatie en twee schermen en beamers.  Klik hier voor een overzicht van onze technische voorzieningen. (hebben we iets niet in huis, dan kunnen we het inhuren)

CATERING
De Spot kan zorgen voor catering in de vorm van borrelhapjes, koffietafels en broodjes. Diners verzorgen wij alleen voor kleinere groepen (20-30 personen).

VERHUURFORMULIER
Vul onderstaand verhuurformulier zo volledig mogelijk in. Wij kunnen dan zo goed mogelijk in kaart brengen wat de mogelijkheden en bijbehorende kosten zijn.

De Spot Sociaal

Beddewijkstraat 15
4331 LP Middelburg
0118-633229

Nieuwsbrief

* verplicht